bild 3
Jag lämnade Alice i gymmet och gick ut i köket och värmde ersättning till henne, det tar max två minuter. När jag kom tillbaka hade hon rullat flera varv ut på golvet. Det bästa hon vet just nu är att ligga på ett täcke eller en madrass och snurra, snurra, snurra. För varje gång hon snurrar klappar jag händerna och säger ”Hurra, bravo!”. Då skrattar hon och rullar igen och igen. Igår vinkade hon även för första gången, så nu när jag säger ”Alice, kan du vinka? Hej hej!” vinkar hon, med handflatan mot sig själv, men liksom vinkar. Jag blir så stolt att mammahjärtat svämmar över!

bild 4
Vi har varit ute på en långpromenad i solen och gick ner till havet och genom ett litet skogsparti. Jag är glad över att vi bor som vi bor, med närhet till både skog och hav. Mitt mål i livet är att få bo i ett stort hus med tomt, strand och egen brygga. Jag älskar att åka båt och är uppvuxen med motorbåt i familjen, det vill jag ge mina barn också. Vad har du för drömboende? Är det en lägenhet? Ett hus? En herrgård? Eller kanske ett hus på vattnet? Hur skulle du bo om du fick drömma fritt?

/Angelica

 1. Det låter underbart, det är min dröm också men här i Uppsala finns inget vatten. Idag förlorade vi budgivningen på vårt drömhus, en annan som vägrade ge sig, så jag känner mig lite ledsen. 🙁 Bara leta vidare. Ha en underbar dag fina ni!!! Kramar

  1. Åhh nej vad tråkigt! 🙁 🙁 🙁 Hoppas ni hittar ett nytt hus snart. Massa kramar A

 2. O. skriver:

  Om jag fick drömma fritt skulle jag vilja bo vid vatten. MEN i lägenhet (och rätt nära till en stad), haha, inte så lättkombinerat. 😉

  En riktigt fräsch husbåt är en annan dröm.

  Tyvärr delar jag och sambon inte dessa boendedrömmar, då han helst vill bo i villa med stor trädgård (jobbigt mest om du frågar mig 😉 ) och gärna långt till närmsta granne.

  haha, vi har en bit kvar till ett gemensamt drömboende kan man säga. 😉

 3. Anna skriver:

  Jag skulle vilja bo på landet men samtidigt på en plats som har Londons konsertutbud inom pendlingsavstånd. Sen ska det vara som i svenska fjällen så jag kan åka skidor och annat som hör till vintern betydligt mer än jag gör nu. Alla vänner och familj måste såklart också bo i denna hittepåstad. Vill inte bo i lägenhet men hur huset ser ut är inte lika viktigt som läget.

 4. Jennie skriver:

  Vad underbart det låter!

  Jag vill så gärna bo på landet, nära till skog och hav (hav speciellt) och ändå inte så jättelångt in till stan. Till exempel att det går att ta bussen eller tåget in till stan för en shoppingdag. Eller bil. Vi hade åtta mil till närmsta köpcenter där jag växte upp…. 😉 Öland är mitt absoluta favoritställe på denna jord näst efter vår sommarstuga. Det är verkligen näring för själen att bara sitta där och lyssna på vågorna som kluckar och känna solvärmen i ansiktet…. läsa en bok, äta frukost i ”bersån”…. se ens barn bekanta sig med naturen och alla natur-liga ting som finns runt oss men som man aldrig ser i stan. Aldrig stadsbo! 🙂

  // Jennie, som tycker Täby är jättestort – för stort – haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..