bild
Idag hemma hos Annika märkte jag att Alice inte riktigt var sig själv. Hon var inte helt nöjd med någonting, hon var glad några korta stunder och lekte, men nja… jag kände att nåt inte stämde. När vi kom hem tog jag tempen, och ja, feber igen. Jag hoppas hoppas att den försvinner under natten. Jag tycker så synd om henne som är sjuk så ofta. Jag får helt enkelt skriva mer här i bloggen imorgon, nu vill jag lägga min tid på henne. <3

/Angelica

 1. Mp skriver:

  Kanske är de gaddar på gång? Min dotter fick alltid hög feber & ”nässelutslag” varje gång hon skulle få tänder. Vet att bm osv säger att barn inte får feber utav tänder, men med min dotter slog de aldrig fel! Krya på

 2. Johanna skriver:

  Stackars liten!! Det blir ju ofta en del sjukdom första åren för att bygga upp immunförsvaret och en del barn tycks känsligare än andra.

  Men nu i RS-tider är det nog klokt att undvika gallerior och mataffärer. Visst kan en bli smittad ändå men skönt att veta att en minimerar riskerna. Hoppas hon snart mår bättre!

 3. Lina skriver:

  Åh det gör så ont i en när de små är sjuka! Elise hade sin första feber här i helgen och vad jag bara kände för att gråta för hennes skull. Hon mådde nog egentligen inte så dåligt av det, mer än att hon blev trött och lite mammig. Men efter att den försvann så har hon kvar lite hosta och slem i näsan och halsen så flera uppvaknanden på nätterna och mer gnällig på dagarna är resultatet av det. Vad man vill att de aldrig skulle behöva uppleva det men man vet att det är oundvikligt! :'(

  Kram o krya på lillan <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..