a1eKWmD_460s

Jag hoppas att ni ursäktar den dåliga blogguppdateringen i dag. Vi har fått lite problem med vår wordpress-app som inte vill acceptera vår blogg helt plötsligt. Det hände som en blixt från klar himmel i går eftermiddag och nu fungerar det enbart att blogga från datorn för oss. Oturligt nog så hade ingen med sig sin dator i dag. Vi ska försöka planera inläggen under de kommande dagarna så att det inte blir såhär tomt som det blev idag. Jag hoppas den lilla gulliga hamstern på bilden ovan gör er på bra humör igen!

/ Stefan

  1. Mp skriver:

    Hej! Har bara en fråga till er, angelica skall väl börja jobba i april? Är tanken att Stefan skall vara hemma med Alice tills hon ska börja förskola eller kommer angelica gå hem en gång till? Hur känner angelica till att börja arbeta igen? Hur tänker Stefan med att träffa andra pappor/mammor barn, kommer han att hänga med ”angelicas mamma vänner”? Tack för att få följa er, och lycka till med pappaledighet och jobb!

    1. Heej! Ja, jag ska börja jobba i april och då ska Stefan vara hemma heltid. Tanken är att Alice ska börja förskola i augusti och då får vi se hur vi löser det med jobbet, jag kanske går ner i arbetstid. Stefan får svara på hur han tänker med socialt umgänge 🙂 Tack för att du läser bloggen och tar dig tid att kommentera. Kram A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..