image
Nu är jag på väg in till stan för att äta lunch med Annika och Jennifer. Och deras söner såklart! Sen var tanken att jag skulle fika med Josefin och Sandra, men så blir det tyvärr inte.

Här skiner solen och trots att Alice sovit hela natten känns det som jag har grus i ögonen. Jag drömde så läskiga mardrömmar att det var skönt att vakna. Jag gillar inte när mardrömmarna hänger kvar i kroppen halva dagen, det är obehagligt. Jag undrar om drömmarna beror på att jag såg två avsnitt av Jordskott igår, har ni sett den serien? Väldigt bra men obehaglig. Tips, se den inte ensam.

/ Angelica

  1. Rebecka skriver:

    Jag ser också på jordskott och det är så spännande 🙂

  2. Moa skriver:

    Tjena! Måste bara berätta en lite småkul grej. Har nyss fött en liten pojk 21/2 och har under graviditeten såklart lyssnat på er pod och i något av de senare avsnitten säger du att det känns som att en brinnande motorsåg kör runt i fiffin på en när man ligger där och ska krysta ut ungen. Under förlossningen när de sa att på nästa krystning, då kommer han,

    Kom jag att tänka på just det – motorsågen – och blev alldeles full i skratt och tänkte att , nää ingen brinnande motorsåg här inte! Och vips var han på mitt bröst, världens finaste pojke. Så TACK för att först ha skrämt ihjäl mig och sedan fått mig att småskratta inombords under förlossningen och tänkt att nej så farligt var det inte…. (Jag hade nog sjukt tur eller var hög av lustgas, haha) Fortsätt podda!!!!! Puss på dig och Jessica!! Och såklart steffe och söta Alice!!

    1. Hej Moa! Stort grattis till bebis! Haha, men åhhh jag sa inte så 🙂 Nu fick jag ångest! Jessica sa att en kollega till henne berättat att det kändes så. Jag sa att det måste göra mkt ondare med en brinnande motorsåg! 🙂 Känns dumt att jag/vi skrämt upp dig. Jag tycker att det gjorde mindre ont att föda barn än jag hade föreställt mig. Ville göra om det på en gång när Alice låg på mitt bröst! 🙂 Jag är glad att din förlossning gick bra. Älskade också lustgas! 🙂 Massa pussar och kramar från oss! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..