bild 1
bild 2
Igår hängde ju jag och Alice med Jennifer, Wilhelm, Annika och Frans. På måndag börjar Frans förskola (glömde ta bilder på honom och Annika, och de här bilderna kommer från Jennifers blogg) så då blir det nog inte så mycket bebishäng med honom mer.

bild 4
Alice och Wilhelm hade mysigt tillsammans på golvet. Jag hoppas verkligen inte att han och Frans blev smittade av Alliano. Hon är superförkyld idag och har fortfarande feber.

bild 5
Det är alltid härligt att fotas tillsammans med människor som varit i Thailand i två veckor, hehe. Själv har jag inte sett solen sen innan Alice föddes. Från att hon var född (17 juli 2014) var vi mest inomhus eller i skuggan resten av sommaren eftersom det var så varmt. Jag tänkte precis skriva att det ska jag ta igen i sommar, då ska jag grillas, haha. Men jag har ju Alice att ta hand om då och hon ska inte vistas i solen så något pressande på stranden lär det ju inte bli på många år. Det är ju visserligen väldigt bra för min hud, ingen mår bra av press.

Nu ska jag bädda ner Alice i soffan så att hon får vila en stund. Hon hostar och snorar, men är trots det på gott humör. Jag måste ställa in morgondagens mammahäng och bara vara hemma med skruttan. Hoppas att ni har en fin dag, här skiner solen idag igen.

/Angelica

  1. Marie skriver:

    Ja man kommer definitivt minnas förra sommaren som den varmaste sommaren som man bodde inomhus konstant pga nykläckt bebis 1 juli… 🙂 Men kul att alla andra va ute o njöt;) Nädå, jag hade aldrig velat byta det för en sekund. Bästa tiden i mitt liv (även nu såklart) !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..