bild 1
Idag fyller min bästa vän Maria 28 år, ni känner säkert igen henne som Ormis här i bloggen för det är det jag kallar henne allt som oftast. Hon är inte bara min bästa vän utan även Alice gudmor. Jag lärde känna Maria när jag jobbade på Frida förlag, hon kom dit som praktikant. Jag kände direkt att vi klickade och sen dess är hon en vän för livet. Min bästa vän.

5132_221634450380_3541290_n

Jobbarkompisar år 2009!

Hon är den vän som ställt upp mest för mig när det verkligen kört ihop sig. När jag var i en relation med en man som det gick riktigt snett med (som slutade i rättegång, eftersom han misshandlade mig) var hon där för mig varje dag. Hon bodde i en annan stad när jag var tillsammans med honom, men hon fanns där för mig varje dag. När jag lyckades ta mig ur relationen fanns hon där för mig och hjälpte mig att komma på fötter igen. Hon var med under rättegången och hon lämnade aldrig min sida. Jag har aldrigt behövt be henne om hjälp, hon har bara funnits där. Som en fallskärm.

999178_10151629718629633_1906900410_n

 

Min möhippa sommaren 2013. 

601412_10151638920999633_2031495138_n
När vi hämtade min bröllopsklänning hos Ida Sjöstedt. 

Jag önskar att alla hade en vän som Maria. Hon är positiv, levnadsglad, omtänksam och ger mig så otroligt mycket glädje i livet. De gånger hon mått dåligt och varit sjuk har mitt hjärta gått sönder. Jag kan inte se hur jag skulle kunna leva ett liv utan henne vid min sida. Jag hoppas att hon kommer att vara min bästa vän livet ut. Med henne kan jag alltid vara mig själv och hon tar fram mina bästa sidor. Jag skrev precis det här orden på hennes fb-sida: ”Du är solen i mitt liv, min chokladsås på glassen, du är wasabin i soyan till sushin och min lilla skvätt mjölk i kaffet. Du är den första tussilagon en sprudlande vårmorgon, du är favoritgropen i min soffa där jag alltid sitter och mitt lilla smultronstrå. Du är helt enkelt min bästa vän och jag värdesätter vår vänskap högt. Jag älskar dig idag, imorgon och för evigt! PUSS”

/Angelica

  1. Maria skriver:

    Men Aaaaangelica ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Sitter här och störtlipar! Kan inte med ord beskriva mina känslor! Älskar dig något så oerhört och är så tacksam över att ha dig i mitt liv! Att jag fick träffa dig är något av det absolut bästa som någonsin hänt mig. Det är en ära att få vara din vän och jag vill alltid finnas vid din sida. Älskar dig till månen och tillbaka, för alltid ❤️PUSS!!!

  2. Tove skriver:

    Otroligt fint! Tack för att du delar med dig av en sådan fin vänskap!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..