bild 2
Vi har en rutin varje morgon som nästan alltid funkar. Alice vaknar typ 5-6, ibland 7 och då får hon frukost i vår säng. Sen släcker jag lampan och säger ”God natt Alice, nu somnar vi om” och oftast tar det bara någon minut innan hon snarkar i mitt öra. Oftast sover hon i en eller två timmar till, en dröm för mig som älskar att sova! I morse var det dock svårt för mig att somna om, hon ville liksom ligga under mig. Hon micklade under sina små händer under min kropp, jag vill inte mosa henne så jag flyttade längre och längre ut. Men hon är envis… och hennes armar är långa. Nu ser det ut som jag hade mycket plats där i sängen, men jag kan säga att så var inte fallet.

När hon vaknat vid 8-9 går vi upp och jag äter frukost. Hon brukar då ligga i sitt gym och leka och jag dricker kaffe, oftast funkar det bra, ibland inte och då får kaffet åka in i micron någon vändor. När jag ätit leker jag med henne en stund innan hon får ersättning igen. Sen är dagen igång med lek, tvätt, promenader och matning. Eftersom Alice fortfarande är krasslig håller vi oss hemma idag och tar det lugnt. Jag ska iväg på Livet är en schlager ikväll så Stefan kommer hem tidigare från jobbet och tar hand om Alice.

/Angelica

  1. J skriver:

    Hej på er!:)

    Kan ni inte skriva lite om hur det funkar med mat för Alice? Alltså vanlig mat. Hur ofta hon äter m.m. Nyfiken i en strut med en liten bebis flicka nästan lika gammal som er söta:) kram och tack för den bästa bloggen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..