11008354_1010622268965980_2026580866_n
Igår var jag och tvilling och såg Livet är en schlager på Circus, vi hade fått det i födelsedagspresent av några älskade vänner. Vi hade även fått ett restaurangbesök så vi åt grekiskt innan musikalen började. Jag tycker att musikalen var mysig och Peter Jöback var verkligen fantastisk som Candy. Vilken röst han har!

10954497_438146216350761_355195971_n
I morse åt vi en supergod lördagsfrukost. Stefan gjorde en vaniljlatte till mig, det drack vi alltid på helgerna när vi bodde inne i stan, dock inte hemma utan just ute på stan. Det är betydligt billigare att göra hemma. Alice smaskade i sig både gröt, fruktmums och banan från sin smakgrej… minns inte vad den heter men den fungerar mycket bättre nu än när jag köpte den. Nu förstår hon mer hur hon ska göra med den för att få i sig innehållet. Det är så gulligt att se henne äta tycker jag, jag har alltid drömt om att ha en egen liten apa och nu har jag det, hehe… På ett bra sätt alltså, jag älskar apungar.

Snart kommer Alice mormor hit och leker med henne och jag och Stefan ska ut och köra bil. Jag måste börja övningsköra igen (har bokat körlektion i mars) och känner att jag får börja om lite från början. Den där krocken vi var med om (det var inte jag som körde då) sitter kvar i mig så jag är liksom lite rädd när jag sitter i bilen… Måste övervinna det!

/Angelica

 

  1. Fia skriver:

    Är den där smakgrejen liknande umami taste teaser? 🙂

  2. Angående körkortet: Gör det! Jag blev lämnad med mina två söner i augusti (den yngsta är född ca två veckor innan Alice) efter 16 år och hade inget körkort men började övningsköra och i torsdags fick jag mitt körkort och jag känner att så många saker kommer bli så mycket enklare nu! Det har inte varit lätt att vara mammaledig och ensam med två barn och samtidigt ta körkort men nu kommer saker bli så mycket enklare 🙂 Så ta dig ut och kör, det ör sååå värt det 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..