bild
Alice sover och jag har laddat upp med både vatten och kaffe. NU ska jag sätta igång och plugga körkortsteori. Igen. Det blir kul att se hur mycket som har stannat kvar där inne i hjärnan och vad jag behöver plugga på igen. Jag klarade ju teoriprovet sist jag skrev det, men det är ju ett och ett halvt år sen.

Jag var ute och körde två gånger i helgen och jag tycker att det gick bra. I mitten av mars ska jag ta en körlektion för att lägga upp en plan på hur många lektioner som behövs innan jag kan köra upp igen. Innan dess vill jag att de mesta av teorin sitter. Jag vill inte sitta som en fågelholk om läraren frågar om någon skylt, jag vill kunna det mesta… Eller som när vi var ute och körde i helgen och kom till en korsning och jag vrålar till Stefan ”Vem köööör?! Vem köööör?! Han eller jag?! Jaag köööör nu!”. Hehe… livsfarligt. Hatar korsningar och rondeller. Jag får helt enkelt passa på att plugga varje gång Alice vilar.

/Angelica

 1. Sofie skriver:

  Jag tycker du tänker helt rätt med teorin. Jag behövde inte ta så många körlektioner för jag lärde mig väldigt mycket i teorin. Sitter den blir man inte lika osäker och då kan man fokusera på det som behövs på körlektionerna. Det kommer gå bra. Lycka till! 🙂

  1. Ja, jag vill veta vad som gäller helt och hållet. Sen följer ju inte alla reglerna 😉 Men då länge jag vet vad som är rätt känns det bra. Kram och tack! /A

 2. Lina skriver:

  Jag tog körkort igår. Min son är precis lika gammal som Alice och jag har pluggat teorin så fort han har somnat, precis som du gör nu. Det har varit lite tufft men nu känner jag mig riktigt stolt över mig själv! 🙂 jag kuggade på första uppkörningen för drygt två veckor sedan och gick sedan direkt hem och bokade en ny uppkörning och övade extra mkt på det som jag kuggat på 🙂 igår gick det som sagt vägen!! lycka till nu!!!! Hejja dig!!!

 3. De kommer du klara hur bra som helst!! Tog körkort för 2 veckor sen (fyllde 18 för 3 veckor senk) och mitt tips till dig (tror vi är ganska lika) är att ta de lugnt, inte va uppe i varv och stressa när man kör! Snittet ligger tydligen på mellan 10-20 körlektioner innan uppkörning! Jag tog 15 och de va precis lagom för mig! Lycka till med körningen och ge inte upp!! Massa kramar och tack för en toppen blogg!! ❤️❤️

  1. Stort grattis! Önskar att jag också gjorde det när jag var 18, men men, gjort är gjort 😉 Massa kramar och grattis till dig! Kram A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..