1. Skir blus

Jag såg att Jessicas chef hade på sig den här i veckan när jag var där och hälsade på, och jag kände direkt ”En sån måste jag ha”. Nu tror jag dock inte att den är så praktisk med en växande mage, men sen är den ju faktiskt kanon att amma i. Den kommer från & Other stories.

0239811001_1_100011
2. Skor att lära sig gå i 

Alice är på G att lära sig krypa och det lär ju inte dröja allt för länge innan hon börjar gå. I vår och sommar får hon gärna gå runt i de här små blommiga skorna från Kavat, den här bilden kommer från Babyshop. 

rm13_xlarge

3. Inredning till barnrummet

Jag har fortfarande lite svårt att förstå att vi ska få en till bebis hit till familjen. Jag har fått frågor om vi behöver flytta nu, men det tycker jag inte att vi behöver. Jag skulle gärna bo större och gärna vid havet, men de pengarna finns inte just nu. Huset vi bor i är 100kvm, stort nog för en familj på fyra ett par år till i alla fall. Alice och Lille Skutt får dela rum de första åren. Skulle vi bo här längre får vår walk in closet göras om till barnrum. Jag vill hur som helst gärna ha den här fina girlangen inne i Sprallans och Skutts rum, den kommer från Pärlis.se. 

17484734-WZyGZ

 

/Angelica

 

 

  1. O. skriver:

    Alltså de där Kavatskorna är sååå fina!

    Jag skulle själv kunna tänka mig dem i en variant av känga typ. Men de finns bara för barn har jag fått höra, tyvärr, haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..