ANNONS

Sammanbrott i bilen

/

Bild 2015-05-27 kl. 10.15 #3
Jag försökte ta en bild på mig och Umbi i photobooth i datorn, kanske inte den bästa upplösningen på bilden men den får duga. Jag har ägnat morgonen åt plugg och sen gav vi oss ut alla tre för att öva backning. Alice tyckte att det var kul i ungefär 10 minuter, sen ville hon inte sitta ensam i baksätet längre. Nu går det inte att spola tillbaka tiden, men fasiken vad jag önskar att jag hade tagit körkort innan jag fick barn. Kombinationen av att ha en nästan 1-åring i baksätet och en 25 veckors bebis i magen (och allt som hör till med hormoner med mera) gör det betydligt mycket svårare än det var innan…

Stefans uppgift i bilen blir att hålla koll på både mig och Alice… Det är lättare sagt än gjort. Vi var på en parkering och övade backning när jag helt plötsligt inte fick stopp på bilen. Jag tryckte hårt på bromsen, bilen fortsatte rulla. I panik tänkte jag ”Nej, det är gasen jag trycker på, byt pedal” och så gjorde jag det, då gick det fortare. Jag slängde mig över handbromsen men vi rullade FORTFARANDE. Dååå fattade både jag och Stefan att det var bilen bredvid oss som rullade och körde därifrån… Det här rörde sig om max 5 sekunder men jag tänkte bara ”Nej, nu smäller det. Vi kommer backa in i trädet bakom”. Efter det var jag helt skakig och gråtig… Usch! Det är fasiken inte lätt det här med körkort. Det är så mycket att tänka på. Men jag är inställd på att klara det här nu. Jag hoppas få barnvaktshjälp i helgen, det skulle underlätta en hel del. 

/Angelica 

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00