Nix. Jag klarade inte uppkörningen. Jag ligger i vårt sovrum nu med tårarna rinnande ner för kinderna. Jävla skit. Samma jävla rondelljävel som jag gjorde fel i förra uppkörningen (för ett och ett halvt år sen) klantade jag mig i igen. Valde fel körfält. Sen lät det på honom som jag körde upp med att det mesta var dåligt, så just nu känner jag mig sämst i världen. Nästa lediga tid var i juli. Om hundra år. Så pass deppigt. 

/Angelica 

 1. Tråkigt! Jag vet hur de känns o man blir såååå fruktansvärt besviken på sig själv! Men de är bara o ladda om och på det igen! GEE INTE UPP!! Jag kuggade 3 ggr och jag ville bara skita i det. Men gjorde en gång till och då klarade jag det!! UNDERBARASTE BÄSTA KÄNSLAN! Vilken jävla lättnad! Jag började storlipa så när jag kom mot min pappa som stod och vänta trodde han att jag failat igen men de va glädjetårar! Du fixar det nästa gång <3 kram!!

 2. Lina skriver:

  Jag kuggade som privatist 2 gånger 3e gången körde jag upp med körskolans bil och de va dem som bokat tiden åt mig då klarade jag det! Kolla om det finns tider lediga i tex jakobsberg, Sollentuna va svårt att köra upp i tycker jag. Kram och lycka till!

 3. Sarah skriver:

  Hej Angelica!

  Detta är Sarah, som mailat dig om utrustningen till podden 😉

  Ville bara säga att jag förstår din frustration och att du är ledsen. Jag är 25 år och tog körkortet för drygt 1,5 årsedan. Jag klarade teorin på första försöket men inte uppkörningen. Mitt misstag var att jag sa till min fantastiska körlärare att hon inte behövde åka med på uppkörningen utan att jag ville klara det själv och kanske skulle bli mindre nervös med färre folk i bilen. Uppkörningen tyckte Jag gick kalas, har aldrig varit så nöjd med min körning. Förutom att han sa åt mig att backa in mellan två bilar på en stor parkering (??). Jag gjorde som man skulle men kom för nära den ena bilen så jag gjorde om det, sen var han nöjd och vi körde vidare. När vi kommer tillbaka till start platsen så underkänner han mig? Jag förstod ingenting. Han underkände mig för den där jävla parkeringen och påstod att jag hela tiden låg över hastighetsgränsen trots att det absolut inte stämde då jag hade extra koll på det. Min lärare blev förbannad för hon var så säker på att jag klarade det.

  Nästa gång jag skulle köra upp så bad jag min lärare åka med och det gjorde hon med glädje. Jag var nervös inför att få samma kontrollant som underkände mig och tro på fan att jag fick han igen. Denna gången skakade jag 10 gånger mer än första gången, fick till och med kärringstopp vid en rondell vilket inte hade hänt på flera månader. Jag gjorde samma misstag med parkeringen men när vi var klara så godkände han mig, antagligen för att min lärare var med i bilen. Det kändes som att han underkände mig första gången för att få in de extra pengarna. Vad vet jag?

  Men du ska veta att du är inte sämre än någon annan som kör upp!! Alla är lika nervösa inför sånt här och man sätter sån stor press på sig plus att man känner press från nära och kära som man vet väntar på ett besked. Nu vet du vad du ska öva på och nu vet du hur det är att köra upp. Tänk bara: Nu jävlar ska ni få se på en godkänd körning!! 😉 jag tror på dig, du verkar Superduktig enligt Stefan 😉

  Heja heja!! Du fixar det andra gången!

  Kramar!

 4. Malin skriver:

  Va tråkigt Angelica! Om det är till ngn tröst (förmodligen inte) så fick jag göra om teoriprovet 3 gånger och uppkörningen 4 gånger. Höll fan på att bli galen och va helt övertygad om att körkort inte va meningen för mig. Men till slut gick det! Så det är bara att ta nya tag, vet att det är skitjobbigt men de kommer fixa sig! Kram!!!!

 5. Ellen skriver:

  Åh, känner verkligen med dig! Men det är bara att fortsätta! Se det som en körlektion och försök ta lärdom från den när ilskan och sorgen lagt sig lite. Fortsätt bara köra så kommer du fixa det! Det brukar ju kunna dyka upp tider från folk som avbokar också så håll ögonen öppna 🙂 Stor kram och lycka till nästa gång!! /en som körde upp 5 gånger och nu haft körkort i 8 år och kör som en Queen om jag får säga det själv 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..