vr
Idag var världens minsta praktikant på plats på mitt jobb på VeckoRevyn. Hon härjade runt bland utskrifter och pratade med mina jobbarkompisar. Hon kokade kaffe, korrläste texter och sen somnade hon…hehe. Hon var med andra ord världens bästa lilla praktikant. Så roligt att ha henne på mitt jobb en stund!

Nu ska jag och Stefan se ett avsnitt av Orange is the new black och sen blir det hopp i säng. Jag är så trött! Precis innan jag skulle lämna kontoret kraschade ett dokument som jag jobbat med i flera timmar. Det var riktigt nära att jag la mig på golvet och grät… men eftersom Alice var där (och jag är en vuxen människa) bet jag ihop. Nya tag i morgon!

/Angelica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..