765bed7763add9ccea7a1a5e3afb106d
873e1e521edb3fc81218ebfb6d2db505
f99eca5c6f476c32dd0d8857ee55ab5c
351f37d1184cbbea2a31bcc89d0f5f02
a72f2346379029e3425f942439e1f3f6
d3061a43946b31c6d5443c13c1088ade
ca60617bfabaa966c644af188098a6d7
Jag älskar att pinna bilder och just nu pinnar jag mest inspirationsbilder till barnens rum och grejer som jag tror skulle passa på Jessicas bröllop. Tvilling och Ibbe ska gifta sig nästa sommar och jag ser typ lika mycket fram emot det som jag gjorde till mitt eget bröllop. Jag hoppas att hon ska pyssla mycket innan så att jag får hjälpa henne. Jag tycker att hon borde boka en middag med mig snart så vi kan sitta ner och planera temat för dagen… Eller så kanske hon vill göra det med Ibbe först, hehe… Förutom Jessicas och Ibbes bröllop blir det förmodligen tre bröllop till att gå på, roligt! Jag älskar, älskar, älskar bröllop!

I morgon ska jag och Stefan på kurs, en kurs för föräldrar som ska få barn igen. Jag känner att mycket sitter kvar sen förra förlossningskursen, så jag hoppas att fokus ligger på just syskon. Hur gör man för att Alice inte ska känna sig bortprioriterad när Lille Skutt kommer? Hur gör man ens med två barn? Alltså hur klarar man det med bara två armar? Jag har många frågor som jag hoppas att vi får svar på i morgon. Och i morgon eftermiddag åker jag till Örebro för att fira en av mina bästa vänner som fyller 30 år. Det ska bli så mysigt! Jag ska ladda upp med en bok som jag kan läsa på tåget. En bok och smågodis. Mmmm. Drömtågresa!

/Angelica

 

 1. Sandra skriver:

  Va coolt! Exakt så med sinkhinkar och brudslöja hade vi till vårt bröllop för 1 år sedan!

  Ett tips! Vi tog med oss hinkarna från vigseln till lokalen där vi hade middagen och ställde ut dom på borden. Det blev himla fint plus att man slipper dubbel kostnad för blommor 🙂

 2. Malin skriver:

  Hej! Fick min andra dotter för 2 månader sen, då min äldsta var 20 månader. Det är en stor omställning, men man fixar det trots att man bara har två händer. Tips är bärsjal, hade bärsele innan men sjal är då mycket skönare för ryggen. Gällande storasyskonet så låt henne vara med så mycket som möjligt. Vi böt blöja tillsammans, hon fick alltid slänga blöjan och man såg hur duktig hon kände sig. Låt henne hålla tvättlapparna, lägga på filt, ”hjälpa” till att bära babyskyddet mm. Sen när alla kommer och hälsar på, ge henne tid först så att hon sen får visa dem lillesyskonet.

  Vår tjej är överlycklig över lillasyster, vilket jag är så tacksam för. Men eftersom hon ändå är liten så kunde det lätt hända att hon var lite hårdhänt. För att jag skulle få nått gjort tog vi resesängen och ställde i vardagsrummet, så var lillasyster skyddad 🙂 Nu förra veckan tog vi bort den då vi märkt att den inte behövs riktigt lika ofta längre.

  Det är tufft med två så små, men vi resonerade som er att de kommer ha glädje av att va så nära i ålder senare.

 3. Naomi skriver:

  Hej!

  Jag väntar också ett syskon till min 13 månader gamla dotter, är i vecka 33 nu och brottas också med samma frågor, hur ska jag få tid att ge båda barnen det de behöver? Hur ska jag göra för att min dotter inte ska känna sig bortglömd eller bortprioriterad?

  Vad bra att ni får gå en kurs, tror inte det finns här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..