IMG_3185

I helgen var mina föräldrar här på lunch och fika efter deras sju veckor långa Japanresa där de hälsade på min lillebror och hans fru som fick lilla Julia i slutet av april. Självklart med massor av presenter till Alice och Lille Skutt, och den traditionella laddningen av konstigt japanskt godis.

IMG_3183

Efter lunchen och fikade vi loss på Marabou Cookies. Jag hade ju vetat om att mina föräldrar skulle komma i några veckor men självklart inte tagit mig tiden att baka, och framförallt vilken vanlig människa som är föräldraledig har tid att baka? Ni som har tid, vad är ni för supermänniskor? Då var det perfekt att bara dra igång ugnen och när den var varm slänga in några Marabou Cookies. Det blir alla fördelarna med hembakat; doften av nybakat, smaken av riktiga traditionella amerikanska kakor med choklad varma med krispig yta och mjuk mitt men utan alla nackdelarna; tiden, kladdet och framförallt disken…

IMG_3182

/ Stefan

Detta inlägg är ett samarbete med Marabou.

  1. Jenny skriver:

    Inte tid att baka? Var det inte Alice som sov 2-3 timmar per dag och du hade svårt att komma på vad du skulle göra? 🙂 Förstår om man kanske inte vill baka men stör mig på sponsinlägg där kappan vänds efter vinden för att passa annonsen. Har dock verkligen inget emot sponsinlägg när det är tydligt märkta. Tycker ni håller så hög klass på er blogg med många inlägg att ni verkligen ”förtjänar” att få betalt för mödan vare sig det är spons, annonser eller bloggkontrakt (eller vad det kan heta). Lite ris men mest ros från mig alltså:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..