Papparapportens återkomst

[youtube width=”645″ height=”363″]https://youtu.be/MERFrMQ72F8[/youtube]

Då har jag tagit mig själv i kragen och spelat in ett nytt avsnitt av Papparapporten som blev ett litet kulturavsnitt fyllt av massa videofilmer från uppehållet. Vi pratar bland annat om mina planer att inte spela Crazy Frog och annan barnmusik” för Alice. Ni får gärna lämna era kommentarer på hur och vilken musik era barn lyssnar på.

Nästa vecka kommer ett nytt Papparapporten och så ska det fortlöpa. Dagens avsnitt blev lite kort pga en trött Alice då detta spelades in innan hennes förmiddagssovstund för att vi skulle få ut avsnittet lagom till era lunchraster.

/ Stefan

  1. Annika skriver:

    Så söt hon är! Helt underbar 🙂 Kul att ni är tillbaka, även sonen på 10 månader sitter stilla och tittar på papparapporten. Tror han är lite betuttad i Alice 🙂

  2. Vilka härliga videoklipp! 🙂 Mina föräldrar har läst med oss så länge jag kan minnas. Och när min lillasyster föddes var min finska mormor barnvakt och hon kunde inte läsa ur min svenska bok så det var jag som fick göra det istället, haha. Då var jag fyra och ett halvt. Vid fem års ålder började jag läsa Kitty-böcker och Vi Fem, så jag tror benhårt på det där med att läsa för sina barn tidigt! Skapa ett intresse, ett inre lugn, nyfikenhet, integritet, en bra vokabulär och så vidare. En skjuts i rätt riktning inför skolan, jag kan inte tacka mamma och pappa nog för att de började tidigt när jag såg hur många andra ur min klass knappt kunde alfabetet (i ettan) ! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..