FullSizeRender
Angelica har börjat lämna små lappar med hälsningar åt mig och Alice på morgonen innan hon går till jobbet. En mer cynisk man än jag hade säkert sett detta som dagens to-do-list, men jag tycker det är lite gulligt. Jag menar, det är smileys och hjärtan och bara texten ”om du hinner”, lämnar ju ett ganska brett tolkningsföreträde från min sida. Jag kan ju hinna om jag inte latar mig medan Alice sover, men å andra sidan kan jag ju ”vara så trött” att jag absolut inte hinner med någonting.

Eftersom jag inte är en cynisk man, tycker jag detta är gulligt och med tanke på att jag i princip alltid glömmer någonting av det vi kommit överens om, är detta en välkommen påminnelse i min värld. Nu ska jag och Alice i väg och handla det som finns på dagens to-do-list innan det är dags för hennes eftermiddagssovstund.

/ Stefan

  1. Helena skriver:

    Jag gör samma sak i sms. Lite roligare att få och ge. Oftast får man det gjort med efter lite

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..