Jag har skrivit om Timehop innan men jag gillar den appen. Varje morgon på bussen sitter jag och tittar igenom vad jag gjorde för några år sen. För ett år sen var jag och Stefan på profylaxkurs på Danderyds sjukhus. Jag började gråta när jag såg den där plastbaljan, det kändes så verkligt då. Att Alice snart skulle vara här. De har inte såna där baljor på BB-Sophia där jag planerar att föda Lille Skutt. Där får man låna ett nest och de förespråkar mycket hud mot hud. Det vet jag att DS också gör såklart, men eftersom baljorna inte finns på Sophia antar jag att det blir ännu mer närhet med bebisen. Åhh vad jag längtar efter förlossningen och Lille Skutt nu. 

 

 För två år sen förberedde jag mig inför vårt bröllop. Det var en hel del pyssel med hår, hud, naglar men framförallt pysslade vi med bordsplaceringar, menyer och program. Roligt men tidskrävande pyssel! 
 
 För sex år sen hängde jag med Annika på jobbet, idag ska vi faktiskt ses och äta lunch! Jag saknar verkligen att jobba med henne. Hon är en av mina absolut bästa vänner och hon är en av de som fanns vid min sida när jag hade några sjukt jobbiga år på jobbet. Hon bytte dock redaktion tidigare än jag, jag stod ut med min hemska situation alldeles för länge för mitt eget bästa, men det är en helt annan historia. 
 
 Sen hittade jag den här bilden också! Jag träffade Kirsten Dunst och James Franco på Grand hotell i Stockholm. Jag har träffat Kirsten en annan gång också, i toalettkön på VIP-avdelningen på Way out west. 
 
 Sista bilden! Timehop är inte bara härligt tycker jag. När man slängs tillbaka till en tid där man inte mådde bra hugger det till lite i magen. Jag tror dock att den där bilden är lite äldre än sex år… Men jag la upp den på fb för sex år sen. Jag är så glad att jag inte är där idag. För mycket fester, för mycket sökande efter kärleken och för många destruktiva förhållanden. 

Jag skulle vilja gå tillbaka till typ 21-åriga jag och krama mig. Säga att allt kommer att bli bra. Att jag skulle hitta mig själv, att sökandet efter den stora kärleken inte var SÅ viktig där och då. Han skulle komma sen, när jag minst anade det. Jag vill krama mig och torka tårarna och säga åt mig själv att bromsa livet lite. Ta inte de där dumma sms-lånen, det kommer inte sluta bra. Gå inte på dejt med den långa mannen med lockigt hår och mörka ögon, han kommer inte vara bra för dig. Han kommer göra dig till någon du inte är och för evigt förändra ditt liv. Våga säga ifrån när någon trycker ner dig och lyssna på ditt hjärta istället för alla andra. Älskade, fina lilla tjej. Var rädd om dig. 
/Angelica 

 1. Gillar verkligen både eran blogg och podden, ger mig alltid ett gott skratt ☺️ Verkligen fint skrivet! Är själv 20 och underar vart fasiken livet är på väg…. Fint att ni delar med er av erat liv och lycka till med allt ☺️

 2. Emelie skriver:

  Usch förstår precis hur du menar. <3 kram

 3. Sara skriver:

  Även om det kan göra ont i mig hur jag har levt förr, så har det hjälpt forma mig till den jag är idag. Jag känner tacksamhet för det liv jag lever idag, att jag har världens finaste pojkvän och i magen växer en liten tjej som kommer närsomhelst :). Jag var väldigt vilsen en lång period, gjorde många dumma saker, testade allt möjligt, träffade många killar för att försöka fylla något tomrum inom mig… Har käkat antidepp i flera perioder och krisat. Men så vände det! Jag jobbade på, träffade min nuvarande pojkvän och har aldrig varit så stabil och lugn som nu. Kram på dig! 🙂

 4. Annika skriver:

  Det var tider det <3 Ses snart vännen!

 5. Ida skriver:

  Ja, tänk om vi hade kunnat komma från framtiden och sagt några väl utvalda ord till våra yngre jag. Det finns så mycket jag hade velat säga till mig själv i tonåren, saker som jag förstår i efterhand att jag hade behövt att höra där och då. Vi får komma ihåg att säga det till våra barn istället när de växer upp. ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..