IMG_4217.JPG

Alltså vilken förmiddag! Alice som är van att sova till hon vaknar blev idag väckt. Klockan 6. Till min förvåning så var hon hungrig då trots att hon fått ersättning vid fyra-snåret på morgonen. Vi har inte riktigt haft tiden och tålamodet med att börja vänja henne av med nattätandet ännu. Frukosten blev en portion gröt och en smoothie. Som sagt väckt klockan 6.

Jessica var barnvakt åt Alice medan jag och Angelica var på omföderskekursen på BB Stockholm Family. När vi ringde i halvtid berättade Jessica att hon ringt in förstärkning från Annika och att de var hemma hos henne. Alice vägrade att sova och var supertrött redan då, klockan nio. Alice förmiddagsrutin är att vara vaken i ungefär två till två och en halv timme innan hon sover två timmar igen. Vi försökte ta en kusinbild på Alice och Elsa, som dagen till ära hade snarlika outfits. Det gick sådär.

IMG_4219.JPG
IMG_4223.JPG
Strax innan tolv. Alice har fortfarande inte sovit. Åker jag från stan efter att ha släppt av Angelica och Jessica inne i city. Det är köer genom hela stan. Alice är så pass trött att hon inte vet var hon ska ta vägen, vilket resulterar i tröstlöst gråtande hela vägen hem. Trots stopp för att försöka mata och leka lite.

Nu sover hon iaf efter 200ml ersättning till lunch och jag ska nog passa på att göra detsamma i soffan. Även jag har varit uppe sen innan klockan ”alldeles för tidigt”, trots allt. Det var alltså det här med rutiner som jag bloggade om i tisdags…

/ Stefan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..