Jag sitter på ett tåg på väg till min bästa vän Ida som bor i Örebro. Hon fyller 30 och har bjudit in till en tjejmiddag. Jag började läsa Denise Rudbergs och Hugo Rehnbergs bok ”Inte enligt plan”. En sån där lättläst bok som utspelar sig i Stockholm, det är perfekt tågläsning. Jag har ätit lite för mycket godis… Nu har jag sår i munnen. Alla på jobbet jublade när jag plockade fram min godispåse, jag har tydligen bra godissmak! Vad gillar ni för godis? 

 

 /Angelica 

 1. Anar jag romerska bågar i påsen? Pluspoäng i så fall 😉

 2. Emilie skriver:

  Men åhh jaa! Vi har exakt samma godissmak! Dom rosasvarta är mina favoriter. Äter dom till jag får ont i munnen.

  Ha en bra kväll!

 3. Sandra skriver:

  Haha, sitter o läser samma bok! 🙂

 4. Jenny skriver:

  Aj, jag får ont i munnen och bara jag tittar på ditt godis:) Själv gillar jag sega godisar utan socker eller surt på och choklad. Bor i USA och svenskt godis är det jag saknar absolut mest!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..