It ain’t all fun and games… Men mer om det om en stund. Jag och Alice har inmundigat våra måltider utomhus idag. Både frukost och lunch. Det är varmt och skönt under taket på altanen så här myser vi. Vid nästa sovpaus funderar jag på att göra rent golvet här ute efter allt pollen så vi kan hänga lite mer här ute. Men jag är inte helt säker på det. För att få bilden ovan måste man offra sig lite…

 Gissa vem som hann få ner en hand i matskålen? Det gjorde inte så mycket, trots nya kläder och nyduschad. Den planeringen får jag skylla mig själv för, hehe. Det som sen gjorde lunchen lite småjobbig var att Alice tittade ner på vinboxarna på golvet och sa glatt; ”Pappa!”. 
 Som ni ser är det inte jag på vinboxarna utan Christian Hellberg. Så jag vet inte hur jag ska tolka det här. Antingen är jag sjukt grym på att laga mat, eller så har Angelica massor att förklara sig för när hon kommer hem från Örebro lite senare idag. Jag väljer det första. För familjefriden… För mitt egna ego…

/ Stefan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..