Om ni har tittat på den här veckans papparapport har ni sett att Alice brukar sitta och läsa för sig själv. Imorse lät jag Stefan få sovmorgon och gick upp själv med Alice. Vi har som ni ser på bilden ovan läst, jag har kört igång en tvätt och vi har ätit frukost. Sen har vi (ehh… Jag) tittat på Madagaskar. Älskar den filmen! Jag längtar tills jag och Alice kan sitta tillsammans i soffan och titta på alla Disney-filmer. 

 Alice älskar att leka med babywatchern! Men hon blir sur när jag stänger igen batteriluckan, hon försöker nämligen pilla ur batterierna den lilla busungen. Nu vaknade Stefan så jag ska hoppa in i duschen. Jag ska strax gå över till Jessica och spela in Tvillingpodden. Undrar du något? Ställ din fråga här i kommentarsfältet! Dagens avsnitt blir ett special med fråga/svar. Avsnitt 30! 

/Angelica 

 1. Sara skriver:

  Jag undrar hur lång tid din förra förlossning tog? 🙂 Från första värk tills Alice kom ut. Kram

 2. Hej!

  Ni är så himla härliga hela bunten och jag älskar att lyssna på tvillingpodden!

  Jag har två frågor;

  1. Hur berättade ni (Angelica & Stefan) för era familjer/vänner att ni väntade barn nr 2?

  2. Hur har ni (Jessica & Angelica) gått tillväga för att hamna där ni är idag, karriärsmässigt? Pluggat eller på annat sätt?

  Många kramar!

 3. Sandra skriver:

  Hur tänker ni kring träningshetsen efter en graviditet? Att man måste få tillbaka sin ”normala” kropp så fort som möjligt.

 4. 1. Vilken är er favoritdoft? 2. Vad skulle ni gjort om ni var man för en dag? 3. Om ni fick leva ert liv genom en tv serie vilken skulle det vara? 🙂

 5. Jag har förstått det som att ni båda vill ha fler barn. Hur hade ni hanterat det ifall era partners plötsligt sagt att de inte vill ha fler barn och inte gått att övertala?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..