IMG_4377
Tröja – H&M, byxor – Kappahl/Newbie 

IMG_4365
IMG_4378
Den här lilla vilda ungen alltså! Tröjan är fyndad på H&M:s rea, den kostade bara 10kr! Jag köpte den till Lille Skutt för den är i storlek 6-9 månader, men Alice kunde ha den. Den är i kortaste laget, så det blir nog bara en eller två veckor som hon hinner använda den. Jag tycker att hon passar otroligt bra i den här turkosa färgen. Jag köpte ett par byxor också till lilla A på rean, egentligen var jag på jakt efter ett par shorts men det fanns inga.

Vilka är de bästa sommarplaggen tycker ni? Till små ettåringar alltså. Hon börjar kännas lite för stor för att ha body, men samtidigt är de smidigt eftersom det inte blir någon glipa mellan byxorna och tröjan… Är byxdressar bra? Jag såg en shortsdress på Kappahl (Från Newbie) som jag gillade men Stefan älskade inte den, så det blev inget köp. Kom gärna med era bästa tips på bra sommarkläder!

/Angelica

 1. Mp skriver:

  Jag skulle sattsa på korta bas leggins från hm med tanke på att hon är i kryp/stå/gå stadiet samt t-shirts och blusar. Kanske ett par fina short, men tycker inte de används så mycket. Klänningar känns också meckit när de är små och kryper runt på golvet. Ett tips om du inte redan varit inne på pomp de Lux. Ljuvliga barnkläder med super bra rea nu!

 2. Vi använder mycket tunna leggings och svala långärmade tröjor. Finns bland annat på PoP. Jag gillar inte riktigt att ha shorts på så små barn då knän lätt skrapas upp samt att kläder är bästa solskyddsfaktorn. Kram kram.

 3. Mia skriver:

  Har mkt långärmat (skydda från solen) i typ stl 80(hon har 68/74 annars) och luftiga tajts. Eller uv dräkt. Älskar även jumpsuits. Hon fyller 1 om 2v.

 4. Linda skriver:

  Korta leggings och klänningar! tunna klänningar! Det e så galet smidigt att dra på!

 5. Sandra skriver:

  Body’s slutade vi använda vid storlek 68 redan. Nu på sommaren gör det ju inget heller om det skulle bli en glipa mellan tröjan och byxan. Vi kör mkt klänningar med liten Trosa till så sitter blöjan bra på plats {finns så söta med volanger på med } sen dom ju ha en söt liten strumpa till och skor. Annars gillar vi byxdressar, många av dom har knappar i grenen för smidigt blöjbyte.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..