Åhhh jag ÄLSKAR timehop! För exakt ett år sen satt jag i gamla stan helt ensam och skulle äta lunch när vattnet plötsligt gick. Sjukt spännande! Det rann liksom längs med benen men jag vågade inte fråga de tio personerna före mig till toalettkön om jag fick gå före… Jag minns att jag ringde eller smsade Stefan och sa att vattnet gått och undrade vad jag skulle göra. Sen ringde jag mamma och tvilling innan jag ringde in till förlossningen. Jag fick komma in på en kontroll och morgonen efter gick vattnet ännu mer, då fullkomligt forsade det. 

Jag blir helt tårögd av att tänka på det. Jag minns det med värme i hjärtat och jag tyckte att allt var så spännande. Hur skulle värkarna kännas? Hur ont skulle förlossningen göra? Hur skulle Alice se ut? Allt var häftigt och såklart nervöst på samma gång. 

Nu ser jag ännu mer fram emot förlossningen nu när jag vet vad som väntar. 59 dagar kvar till BF! Och jag säger inte att min förlossning var fantastisk bara för att måla upp en falsk bild av den. Jag tycker verkligen så! Det var verkligen häftigt att föda barn! 

/Angelica 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..