Igår innan vi gick iväg och åt middag hade jag en värk. Inte som innan, smärtsamma sammandragningar, utan en värk. Jag försökte resa mig och gå in på toaletten och hämta alvedon men fick gå framåtböjd, långsamt för att det gjorde så ont. Jag tänkte direkt ”Just det… Det var SÅ det kändes!”. Som tur är har jag inte haft fler värkar under kvällen, natten eller morgonen. Jag känner dock ett tryck nedåt och lite dragning/ilningar där nere… Nu ska jag dra ner på tempot ytterligare. Inte bära Alice eller tunga väskor. Jag vill inte att Lille Skutt kommer i vecka 32. 

/Angelica 

 1. Hej!

  Jag läser ofta er blogg och lyssnar även på tvillingpodden, och jag måste säga att ni (Angeloca & Jessica) verkar vara heeelt underbara och såå sköna! Senaste avsnittet (det om pappret mellan skinkorna) var, alltså på riktigt, bland det roligaste jag hört!! Jag skrattar ofta högt när jag lyssnar på er podd, men nu senast grät jag av skratt! TACK för att ni bjuder så på er själva!

  Drömmen vore ju att ni fick ett eget tv-program.. Tänk er Berg & Meltzer på roadtrip, fast ni, hur kul?!

 2. Vilken bild på er! Helt fantastiskt familjebild!!

  Det är inget ovanligt med förvärvar tidigt med andra barnet men ta de lugnt och vila..

 3. N skriver:

  Jag är andra barnet och det är 17 månader mellan min bror och mig, och när mamma var gravid med mig hade hon förvärkar 4 veckor innan vattnet gick så hon trodde det var på g flera gånger men så gick det över efter lite vila. Jag kom ändå inte för tidigt.

 4. Isabel skriver:

  Åh, hoppas lille skutt håller sig inne ett bra tag till! Du har säkert full koll, men annars skulle det kanske vara bra med en koll så att du inte börjat öppna dig för tidigt? Njut av semestern och vila, kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..