FullSizeRender-1
Vi håller på och sorterar Lille Skutts kläder och jag måste visa er några av mina favoriter. Det här fempacket bodies från Le Petite Bateau som vi har klickat hem från Babyshop. Dock får Lille Skutt vänta någon månad innan han kan ha dem, de är i strl 60.
FullSizeRender-2
Något som Skutten dock kan ha från början är de här plaggen från Livly, en pyjamas och två supersöta bodies som vi klickade från Livlys rea innan vi åkte på semester.
FullSizeRender
Sen behöver jag er hjälp! Jag och Alice har en del kläder som matchar varandra. Jag behöver en rugbytröja så att jag kan matcha Skutten i hans söta Gant-tröja (också den från Babyshop). Har ni tips om var jag kan hitta en likadan?

/ Stefan

 1. Har en exakt likadan tröja från GANT i storlek 74 som ni kan få om ni vill ha till senare! Helt oanvänd. Passar inte på min pojke, klär honom i helt andra typer av kläder.

 2. a skriver:

  bondelid har säkert, har haft mkt i blått/rött…

 3. Mickis skriver:

  Vilka fina kläder! Ett litet tips bara, tänk på att Petite bateau är supersmå i storlekarna! Jag skulle tippa att deras 60 är som 50-56. Vi fick jättemycket från dem till vår första tjej och jag blev så ledsen när jag tog fram det och allt var för litet 🙁

  1. Hej Mickis,
   Tack för tipset. Vi hade sorterat bort dem till högen ”ta fram sen”. Då ska de fram med alla de andra mindre kläderna.
   / Stefan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..