IMG_3738
IMG_3739
Ibland säger verkligen en bild mer än tusen ord. Alice fullkomligt älskar jordgubbar och hallon. Speciellt att få mosa dem i sina små, små händer. Hon är duktig med sitt pincettgrepp och har förstått att om hon tappar jordgubbs-/hallonbiten hon jobbar på att stoppa in i munnen så ligger den antingen på bordet eller i fickan på haklappen. Och då är det bara till att plocka upp den igen och mumsa vidare.

Det blev en stadig frukost idag, en portion gröt, en smootihe och på det en nätt skål med ovannämnda ”egentillverkade fruktmos”. Nu har högtryckstvätten (läs: duschen) plockats fram och rengjort denna lilla Babbliano.

/ Stefan

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..