FullSizeRender-3
IMG_3727
FullSizeRender-5
Onsdagkvällar är min lilla frizon. Då är vi ett gäng killar som har lyckats enas om en kväll att spela golf tillsammans. Igår var det onsdag och alltså golfdag. Vi spelade 17 hål här ute på Åkersberga GK. Varför inte 18 frågar ni? Jo, för att när vi spelade hål 17 var det bäcksvart och vi såg inte de knappa 160 meterna fram till green. Tanken var att jag skulle spela nio hål och sen åka hem och lägga Alice, men innan jag var klar på nionde sms:ade Angelica: ”Alice sover, fortsätt spela om du vill”. Världens bästa fru!

Att gå dryga 17000 steg igår kväll känns i benen idag. När jag kom hem 23:20 sov alla och jag var för trött för att stretcha. Det skulle jag inte hoppat över. Jag går som en skadeskjuten kråka idag, vilket bådar supergott inför dagens besök på leklandet.

Nu ska vi äta frukost, Alice ska få äta jordgubbar och hallon. Hennes favoriter!

/ Stefan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..