IMG_5800
Idag har vi borrat och satt upp hyllor, tavlor och möblerat fram och tillbaka i barnrummet som ni sett att Angelica skrivit tidigare, om bland annat barnsängen. Nu på kvällen har jag beställt en ny ledljusslinga till tipi-tältet. Just nu sitter en slinga med stora glödlamps-leddar där. Lite klumpigt men vi ville få en bild av hur det kommer att se ut när det är klart. VI har även beställt de här två pallar nedan från Jotex som ska få agera sängbord till kidsen.

IMG_3802

Nu ska jag kolla klart Nyheterna och sen blir det sömn. Imorgon blir det piff och pyssel inför Alice ettårskalas med familjen.

/ Stefan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..