Nu är dagens kalas slut! Och så även jag, slut alltså. Det var väldigt mysigt att alla tog sig tid att komma hit och fira vår lilla skruttis. Hon fick så många fina presenter, bland annat en riktig, egen liten gitarr som hon blev helt trollbunden av. Hon tittade knappt på de andra presenterna, hon satt och spelade på gitarren och efter en stund lät det även som att sjöng. Väldigt gulligt!

Nu sitter jag och Jessica och spelar in Tvillingpodden, men hon var tvungen att ta en paus och mata Elsa. Hon ammar inte längre, vi pratar om det i veckans avsnitt. Och det här med att vilja vara den enda som ger sitt barn mat… Hur säger man egentligen det till nära och kära? Att man vill att maten ska komma från mamma och pappa i början? Det och mycket mer pratar vi om i Tvillingpodden.

EDIT: Vi GLÖMDE prata om det här med att låta andra mata sitt barn. Suck. Vi är för trötta båda två. Vi pratar en del om amning, men just det här med att andra ska mata kommer i avsnittet efter helt enkelt. Sorry!

/Angelica

 1. Vilken fin klänning. Har du någon länk till den? Har letar efter en klänning i liknande modell och färg 🙂

 2. Hej och vad fina ni är!

  Skulle ni inte kunna visa i ett inlägg ad Alice fick på sin 1 års dag. Min lilla fyller 1 i september och jag tycker det är så svårt att komma på vad vi ska ge .. ☺

 3. Blir det ingen tvillingpodd idag? Eller är det måndagar?

  1. Heej! Precis, den kommer alltid på måndagar. Eller natten till måndag! 🙂 Kram A

 4. Maya skriver:

  Så fina ni är. Vart är din rosa tröja/klänning ifrån?

 5. Jag hade inga problem med att någon annan matade, såg det som ett bra tillfälle för lillen att bonda med mormor/farmor osv.

  Däremot kan jag absolut inte amma inför någon, det gååååår inte.

  Har fått såååå långa bröstvårtor också så det är nästan så att jag kan sitta i vardagsrummet och sonen vara i sovrummet och äta samtidigt.

  Jag får typ panik om någon ska komma och knacka på dörren och vill småprata när jag ammar. Hur säger man det till sina tjejkompsiar, en glad farmor eller så…suck. 🙁

  Därför flaskmatar vi ganska ofta.

  Kram babiantuttem

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..