IMG_3876
Igår var det som sagt kalas för Alice för släkten. Massor av tårta och massor av presenter. Vi fick frågan om tips på presenter till ettåringar och om vi kunde visa lite vad Alice har fått. Det kommer ett inlägg med en del av hennes presenter lite senare. En av sakerna som hon fick (av sin lilla kusin Elsa) var de här bollarna. 100st för att vara exakt av bollhavsbollar. Alice älskar bollhav och framförallt bollar.

Mina föräldrar tog den här bilden igår, och jag bara älskar hur Alice gliiiider ner från sängen över kanten ner i myspölen mot bollarna. I sitt eget lilla bollhav.

/ Stefan

 

 1. Men åååh! Vet ni var hon köpt dem? Och varifrån kommer den fina dynen/lekplatsen/mysplatsen – ja. ni fattar 😀 den som bollarna ligger i!

  1. Jaa bollarna kommer från Lekia i Åkersberga. Har sett likadana på BR 🙂 Myspölen kommer från NG Baby Kram A

 2. Hej!

  Grattis till lilla Alice i efterskott 🙂

  I ett inlägg för några dagar sedan skrev ni att ni ev bestämt namn åt Lille skutt. Är det något ni tänker nämna o bloggen?! Är så nyfiken 🙂 fina pojknamn som passar till Alice är Anton eller Ludvig (det heter min små grabbar iaf 🙂 )

  Tack för en bra blogg och tvillingpodden är såå härlig!

  Caroline

  1. Heej! Ludvig är faktiskt ett av våra alternativ, men det är inte det vi funderar på just nu. Vi kommer bestämma oss när han är född 🙂 Och då kommer vi såklart skriva om det! <3 kramar A

 3. Hej! Myspölen ni har är det den större eller mindre varianten? (1 meter eller 1,2)

  Sitter och velar fram och tillbaka om det är ett bra eller onödigt köp till min lille Albin på 6 månader.

  Lycka till med kommande bebis! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..