IMG_5721
När vi målade om i Alice rum hittade Alice lampknappen och sedan dess är det kört. Nu slänger hon sig mot lampknapparna när vi går förbi dem. Alltså, kastar sig så att man måste reagera som en ninja för att inte tappa henne, slänger sig. Men det har sina fördelar också. Som i förrgår när jag skulle laga mat, Angelica sov och Alice inte ville leka med några leksaker överhuvudtaget. Då satte jag henne i hennes Stokke-stol framför en lampknapp och så fick hon sitta där. Tända lampan, släcka lampan. Tända lampan, släcka lampan. Perfekt underhållning, lite dåligt för vår lampekonomi och elräkning, men det är smällar (stötar, höhö) man helt enkelt får ta.

/ Stefan

 

 1. Hej! Förlåt om jag är dryg, men får jag fråga vilket mått det är på myspölen ni köpt till alice? Har en lika gammal dotter som ska få en myhörna men jag har tänkt att myspölarna som finns är för små – men eran såg ju jättestor ut!

 2. haha @sussi – Förstod inte varför din fråga skulle vara dryg? 🙂

  Det jag dock vill säga kan låta drygt, eller som en tjatig mamma eller nåt.

  Men jag var på världens bästa brandutbildning för ett par år sedan. Och jag tänker endast ur den synpunkten att det kanske inte är superbra att klicka på en lampknapp 30 ggr mer än nödvändigt om dagen.

  Nej, det händer inte så fort, och ni verkar ju bo i relativt nybyggda hus, men ändå. Dumt att chansa. För kopplingar och kontakter i väggen slits, och det känns bara dumt att slita i onödan tänker jag.

  Förlåt at jag låter hysterisk här, det är verkligen inte så lätt hänt, men onödigt att ‘leka med’ kände jag bara.

  Hoppas ni inte tar det på fel sätt, det är bara välmenat. 🙂

  /Livrädd för bränder

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..