IMG_5876
Jag är i vecka 34 och det är 44 dagar kvar till beräknad förlossning. Min pappa fyller år den 11 september och jag fyller 30 år den 17 september. Lille Skutt är beräknad att komma den 12 september (på min kusins födelsedag!)… Det blir ju spännande att se om han prickar in någon av våra födelsedagar.

Vissa dagar är ju som ni redan vet bättre och andra sämre med magen och fogarna. I morse vaknade jag och hade väldigt ont i nedre delen av magen och ryggen. Det gick över med två alvedon. Men annars har jag känt mig lite gladare idag, jag försöker tänka positiva tankar… Jag vill inte hålla på och äta massa alvedon hela tiden heller, men jag kan inte gå runt och ha svinont dag ut och dag in.

Jag längtar efter förlossningen och efter att få ha Lille Skutt nära, nära. Idag har jag tvättat en maskin med hans kläder, bland annat kläderna som ska med till BB. Jag gör ett eget inlägg om det sen! Jag tänkte även skriva ett inlägg om vad vi packar ner i BB-väskan den här gången. Sist gjorde jag ju ett filmklipp, kanske jag gör ett nytt om tiden finns. Jag kollade precis på det gamla klippet och jag sa att det fanns glassdrinkar/milkshakes på Danderyds förlossning… Det gjorde det inte alls. Den här gången ska jag ju föda på BB Sophia, ni som fött där, finns det milkshakes där? Jag var så SJUKT peppad på det sist och blev besviken när det ”bara” fanns saft, hehe.

20140604-214048
Såhär såg magen ut med Alice i vecka 34. Jag tror nog inte att de skiljer sig så mycket i storlek längre. Ett tag var magen nu med Skutt mycket större än med Alice, men nu är de ganska lika skulle jag tro. Något som är bredare nu än då är mina höfter. Jag har gått upp en jeansstorlek den här graviditeten och trosorna sitter inte riktigt som de gjorde sist… Jag fick en fråga om hur jag tänker med kroppen och vikten nu när jag är gravid och precis som förut har jag valt att inte skriva om det. Jag vill inte att den här bloggen ska handla om vikt eller att komma i form efter en graviditet. Det finns så många andra ställen där det skrivs om det, vi låter herr och fru Lagergren vara en frizon från vikt, i alla fall från min sida.

Nu ska jag dricka ett glas flädersaft, det är så sjukt gott. Om det är nåt jag dricker mycket av just nu är det just fläderdryck. Mmmm. Med is i.

/Angelica

 

 1. Emilie skriver:

  Jaaaa!! Dom har jättegoda smoothies på bb Sophia! Jag drack två stycken! Fast vågade inte säga att den andra var till mig utan min sambo sa att han ville ha en! Haha! Fast jag drack upp hela! Älskade för övrigt bb Sophia! Ni kommer att bli så nöjda!

 2. Hej!

  Skönt att ni inte tar upp vikt! Så många som tjatar om det ändå!

 3. Så fin du är! Älskar att följa er vardag. Har en liten tjej som är tre mån yngre än Alice och väntar en liten kille i November! Ska bli så spännande att följa er upplevelse av att ha så tätt mellan barnen. Ni ligger hela tiden nån månad före jag vet vad jag har att vänta. Själv är jag lite rädd! Kram på er!

 4. Olivia skriver:

  Jaa det finns milkshake på BB sophia. SÅ god! När jag blev inskriven var jag öppen 4 cm men hade ändå 10 min mellan värkarna. Då satt jag i deras härliga badkar och drack milkshake och mådde som en prinsessa sen tog vi hål på vattnet, då var det inte lika härligt längre.. Hehe. Är så avis på er som ska till BB sophia snart! Mysigaste/häftigaste/härligaste dagarna i mitt liv ❤️

 5. Lisa skriver:

  Jag tycker det vore kul att läsa om vad du packar ner i BB-väskan, både till dig och till lille skutt. Jag har också BF 12/9, med första barnet, och har denna vecka också börjat tvätta lite kläder mm. Men det är svårt att veta vad man ska packa ner. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..