IMG_6138
I förmiddags var vi inne hos barnmorskan, eller jag och Lille Skutt var. Stefan och Alice tog en promenad. Mina värden såg bra ut och min barnmorska frågade om jag tyckte att det trycker på nedåt och ohh ja. Det gör det verkligen. Hon kände att huvudet var väldigt långt ner. Jag minns inte att det var ett sånt här tryck nedåt med Alice… Men å andra sidan är det mycket jag inte minns från förra graviditeten trots att det var förra sommaren. Det är egentligen helt sjukt hur mycket man förtränger, men det är nog bra… Jag hade ju ont då också. Men jag kan tänka mig att det blir ett större tryck med andra barnet, speciellt när det är såhär tätt.

Nästa gång vi ses ska vi skriva en sammanfattning av graviditeten och prata om förlossningen. Jag ska sätta mig ikväll och börja skriva lite tankar kring förlossningen. Jag har sagt i flera veckor nu att jag ska börja planera vad som ska ner i BB-väskan men det blir aldrig av. Det finns liksom ingen tid med en liten tjej som kräver 100% uppmärksamhet när hon är vaken. Men han kan ju faktiskt komma snart så det är nog smart att ha väskan redo.

IMG_6168
Efter besöket hos barnmorskan åkte vi ner till havet som ligger ganska nära oss. Alice fick äta lunch och springa av sig. Dock ville hon bara sova i 20 minuter i sin vagn (hon sover vanligtvis i en timme eller två) så nu är det en övertrött tjej som leker med lego på golvet. Jag ska strax göra middag, det blir pasta med pesto och fetaost. När jag bodde ensam åt jag det flera dagar i veckan, det är gott, går snabbt och är billigt!

/Angelica

 1. O. skriver:

  Vad härligt att det gick bra. 🙂

  Och vad söt Alice är!

  Älskar att följa er blogg!

  Dålig att lyssna på podden, började ju för ngn vecka sedan, har väl kommit till avsnitt 5 typ, haha, så jag har en del gött att lyssna på. 😉

  Pesto! Åååh, pesto!

  Orka göra egen (säkert både enkelt och supergott), men köpepesto är sjukt gott det också!

  Själv brukar jag köpa både Barillas ‘original’/basilika eller tomat eller ICA:s egna basilika-pesto, såå gott!

 2. Kan inte du lägga ut receptet på din pestopasta? 🙂 älskar det och skulle vara kul med någon ny variant att göra hör hemma! :)))

 3. maya skriver:

  du är så himla fin som gravid! jag känner mig som en heffaklump och vill också stråla som du!! & jag undrar också vad för pesto?? köper du eller gör du egen. fick världens cravings efter pasta med pesto nu

 4. Fanny skriver:

  Ett inlägg om era barnvagnar! vill veta va ni tycker om greentom!

 5. Anne skriver:

  Jag är ingen riktig vän av Pesto så nu frågar jag Pestoexperten 🙂 vilken sort föredrar du? Hur gör du el vilket märke köper ni. Jag måste ta lite nya ”pestotag”…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..