magen
vatten37
Igår tog ju Jessica bilder på mig och magen och de blev kanon tycker jag. Jag hade gärna velat ha med Alice på några bilder, men vid den här tiden när solen gick ner sov hon. Jessica tyckte att det var en toppenidé att jag skulle slänga av mig ALLA kläder på en bild. Hon sa ”Du kommer ångra dig om du inte gör det!”. Eh.. Jag ångrar att jag gjorde det. Det var kallt, det var 100 myggor och bilderna blev inte alls bra. Nej, mycket finare med kläderna på. 

kollage37
vecka37polaroid

Nu är det verkligen inte lång tid kvar till förlossningen, i appen står det att det är 26 dagar kvar till BF. När tror ni att han kommer? Och vad tror ni att han väger? Hur lång är han? Alice föddes dagen innan BF och var 49 cm lång och vägde 3350 gram… Lille Skutts BF är 12 september. Sist hade vi ju en liten tävling här i bloggen och det kan vi ha igen tycker jag. Den som kommer närmst vinner en härlig påse med godis! Kommentera och glöm inte skriva din mailadress så att vi kan höra av oss till dig om din adress om det är du som vinner.

/Angelica

 1. Kim skriver:

  Jag gissar på 04 september kl 02:17

  3678 g

  50 cm

 2. Linda M skriver:

  13 september

  3800g

 3. Evelina skriver:

  jag gissar på 7 sep, 50 cm och 3620g

 4. Malin skriver:

  Jag gissar på ..

  9 september. Då är han 51 cm och väger 3500 g 🙂

  Kram till er och kör hårt på förlossningen!

 5. Rebecha skriver:

  Lilleskutt tänker titta ut 1 september, Han kommer väga 3430g och vara 51cm lång 🙂

  Tack för underbar blogg och podd!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..