babyz-skype
Jag är så peppad på förlossningen nu, Angelica också. Vi har precis haft profylaxkurs på Skype med Carina Rylander från Babyz.se. Upplägget med Skype var kanon för oss den här gången nu när vi har Alice. Vi slapp lämna bort henne och kunde ta kursen med Carina under Alice sovstund. Vi gick profylaxkurs inför födseln med Alice med henne också (då i grupp uppdelat på två dagar) och jag är aldrig så peppad på en kommande förlossning som när jag lyssnat på Carina. Alla dessa tips och nycklar både för Angelica som föderska men även för mig som partner. Hur jag kan hjälpa till att underlätta och frigöra oxytocin, till exempel med massage. Men framförallt att få både sig själv och sin partner att vara här och nu, det som har varit, har varit och kommer inte tillbaka. Jag längtar efter Lille Skutt och att få vara vid Angelicas sida igen under förlossningen.

/ Stefan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..