Han har ökat i vikt

IMG_2919
Jippie! Lille Skutt har ökat i vikt, ganska lite men trots det en ökning. Hans bilirubinvärde hade minskat och det är på rätt väg, det känns väldigt skönt. Nu kommer vi inte åka tillbaka till BB Sophia nåt mer utan nu tillhör vi bvc och de kommer hem till oss på tisdag för att väga och mäta. När vi kom hem från stan var Alice megatrött och gick och la sig och vilade tillsammans med Stefan och jag och tvilling tog en promenad ner till vattnet.

IMG_2932
Jag firade Skuttens lyckade sjukhusbesök med en Capri-Sonne, så pass gott!

IMG_2935
När vi kom hem mötte vi en lycklig Alice som slängde sopor med Stefan. Sen hjälpte hon mig att köra barnvagnen. Jag måste verkligen boka en frisörtid, nu står jag inte ut med utväxten längre. Jag hade en tid förra veckan men jag hann avboka den när förlossningen drog igång. Tur det!

/Angelica

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..