BF idag!

IMG_8205
Idag den 12 september skulle Lille Skutt ha kommit till oss enligt alla appar och ultraljud. Han är ju som ni vet redan här hos oss, den 3 september ville han komma ut. Jag håller på och skriver på förlossningsberättelsen och jag får liksom gåshud av att tänka på hur det var att ligga i vatten och föda. Gåshud på ett bra sätt. Just då gjorde det såklart ont, men jäklar vad häftigt det var.

IMG_8206
Alice föddes dagen innan BF så jag har inte behövt gå över tiden någon av graviditeterna. Jag vill ju gärna ha ett eller två barn till, det blir spännande att se när de barnen föds. Hehe, jag älskar att jag fick barn för en vecka sen men vi har redan pratat och planerat (så mycket man nu kan planera) nästa graviditet. Det kommer inte att bli lika tätt som det är mellan Alice och Skutt. Nu behöver min kropp tid att vila och tränas upp. Jag behöver stärka upp ryggen och musklerna kring höften. Min artros gör riktigt ont och tyvärr sitter foglossningen kvar den här gången. Jag hoppas att det blir bättre med tiden.

/Angelica

 

 1. Härligt att du verkar må så bra på så många andra sätt, förutom krämporna. Jag gissar förstås att du träffat sjukgymnaster tidigare och fått råd och tips förstås. Jag är sjukgymnast och håller på och nörd-bloggar om kroppen innan och efter förlossning och jobbar till vardags med i huvudsak gravida och nyblivna mammor. Om du har någon fråga eller fundering tycker jag att det är kul att svara!

 2. Sara skriver:

  En kan säga att det är lite lyx att få de där extra dagarna med bebis när de kommer tidigare(under rimliga förhållanden)

  Har 9 dagar kvar till BF och har redan hunnit deppa ihop flera ggr.

  Läser in alla tecken som finns på att kroppen kanske fattar denna gång hur den startar en förlossning själv.

  Vill gärna att vattnet eller slemproppen avlägsnar sig☺️ Vart igångsatt förra gången på dag +18 och kroppen hade inte börjat mogna för fem jävla öre. Känner mig så snopen! Hur konstigt det än kan låta.

  Men det skulle ändå vara så spännande med de där klassiska moment att klocka värkar hemma osv. Inte bli inlagd på sjukhus med ett läkemedel uppkört i fiffi och sen plågas all tid där. Ja nu ser jag hur konstigt det låter! Haha!

  Grattis igen till lillebror, hoppas ni mår bra alla 4. Längtar efter lilleskutts förlossningsberättelse❤️

 3. Anne skriver:

  Vår Penny föddes dagens innan Bf och jag är glad och tacksam att jag inte gick över tiden (trots att jag mådde precis som vanligt). Häromdagen visade det sig att det (förhoppningsvis) är ett syskon på g och jag såg Pampers-appen, heter den något speciellt? För jag kan inte hitta den i app-store tacksam för svar!

 4. Li skriver:

  Emma föddes 16 dagar efter bf! Tredje natten med värkar och efter igångsättning kom hon! Så jag var gravid en månad längre en de som föder i v. 38…

 5. Vad heter den där Pampers-appen? Hade den när min tredje låg i magen men nu hittar jag den inte, hur jag än söker…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..