Uppdatering av Lille Skutts garderob

Jag skrev tidigare i veckan att vi hade varit inne i stan och shoppat mer kläder till Lille Skutt eftersom han var lite större än vad vi hade trott att han skulle vara. Som tur var fick vi en del pengar av Lille Skutts morfar Acko som födelsepresent, med motiveringen med att vi nog visste bättre vad Skutten behövde än morfar.

IMG_4612

Bodies från Lindex, byxor (från vänster) Newbie, H&M & Lindex

IMG_4613
Den här lilla söta outfiten från H&M
IMG_4614

När vi kom hem från shoppingen hade Lille Skutt fått sitt första postpaket. Ellos hade skickat en liten födelsegåva i form av den här onesien och overallen. Paketet av adresserat till Lille Skutt Lagergren vilket satte bekymmer i huvudet på postpersonalen eftersom paketmottagaren måste kunna legitimera sig med leg och om paketen upphämtas av bud, måste budet ha med sig mottagarens legitimation. Men ni ser på bilden att det löste sig som tur var.

/ Stefan

  1. Elin skriver:

    Jättefina kläder! Drabbades av svårartat shoppingsug! Måste sticka iväg och shoppa

  2. Emelie skriver:

    Åh, va mysigt! Hur vilka storlekar satsar ni på nu? Vilka va han för stor för? Vi har bf om tre veckor och blir inte klok på alla kläder!

  3. Tessie skriver:

    Har ni inte sparat Alices ”gamla” kläder?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..