Älskar hennes lilla mun

 

 Lilla munkis! Jag älskar hennes lilla leende när hon får syn på sig själv i iphonen. Här ser ni resultatet av min klippning av hennes lugg… Den blev i ärlighetens namn inte så bra för jag kan tydligen inte klippa rakt. Och den blev alldeles för kort… Tur att det växer ut igen och att hon är för liten för att bry sig om sitt hår. 

Ikväll blir det hemmagjorda hamburgare till middag och sen Idol och smågodis! Jag älskar hemmakvällar och just nu saknar jag inte alls after works och partykvällar. Men sen är det ju bara tre veckor sen jag födde barn… Det kanske kommer att ändras längre fram. Eller så gör det inte det, vi får se. 

/Angelica 

 1. O. skriver:

  Sånt fan jag är av er blogg o har följt er så länge så är jag ju kär i Alice.

  Så jäkla söt!

  Och jag som inte har några barn och inte kommer få några (för gammal) tänker på söta detaljer som Alice hand på dig… Har du sett hur gullig den är Angelica? 😀 😀 ♥

  1. Men alltså neeeej! Jag hade inte tänkt på den. GUD så gulligt!!! 🙂 Massa kramar till dig!

 2. Hej herr och fru inkl barn 🙂

  Tack för er fina blogg, läser den dagligen! Har en dotter som är född Två dagar efter Alice och ska få ett syskon i februari. Jag undrar om ni skulle vilja skriva lite om hur era nätter ser ut med två barn. Hur och vart sover Alice, sover hon hela nätter och äter hon på natten? Vaknar hon när Lillebror vaknar och skriker? Det är så roligt och givande för oss föräldrar som läser att få en inblick i hur er vardag ser ut! Själv har vi lite problem med sömnen med vår lilla tjej och hoppas det hinner lösa sig innan hennes syster kommer… Kram till er och stort grattis till nykomlingen Philip 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..