Frukost på egen hand

IMG_4830
Att äta frukost har nu blivit betydligt lättare för min del. Bara de senaste dagarna har Alice börja vilja äta frukost själv med sked. Det går riktigt, riktigt bra vill jag påstå. Det blir så klart lite smygmatning fortfarande men till större del är det bara Alice som matar Alice och pappa Stefan kan fokusera på att mata pappa Stefan. Det och att Barnkanalens Morgonshow med Tobbe Trollkarl upptog Alice uppmärksamhet så pass lång tid att jag fick dricka en kopp kaffe gör att vi nu är helt redo att göra dag av den här lite småregninga dagen. Vi ska bara vänta in Angelica och Philip så att Angelica får frukost hon med när Philip snart är klar med sin.

/ Stefan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..