Lördagslek och massage!

11887281_1684214535198087_1198466429_n
Dagarna som småbarnsmamma är mycket längre än innan vi fick barn. Vi gick upp strax efter åtta (fast oftast blir det vid sju, ibland tidigare) och efter frukosten gick vi ut på en långpromenad hela familjen. Vi stannade vid en lekpark så att Alice fick gunga, åka rutschkana och leka i sandlådan. Hon gjorde små sandkakor och grävde i sandlåda, gulliga lilla grodan tyckte att det var superkul.

11417458_1634098666872515_394380698_n
Jag har köpt nya sneakers! Eller jag fick pengar av min låtsaspappa i födelsedagspresent så att jag kunde köpa nåt jag behövde. De här är så snygga tycker jag, gamla klassiker från Reebok. Jag hade på mig de igår när jag var ute och jäklar vilka skavsår jag fick. Jag trodde inte att jag skulle få det för de är så himla mjuka, men idag gick de inte ens på fötterna… Aj aj på hälarna.

Skärmavbild 2015-09-26 kl. 11.55.10
En annan grej jag fick i födelsedagspresent var massage, gulliga mamma ville att jag och tvilling skulle få koppla av lite. Jag och Jessica ska gå och få massage samtidigt nästa vecka och mamma ska passa barnen. Lyx! Just nu har jag nackspärr och efter det här graviditeten är kroppen rätt stel. Jag är dålig på att unna mig massage och sånt, är ni bra på det? Det är ju så himla skönt! Nu sover Alice och jag ska dricka en kopp kaffe och äta choklad. Det är ju också rätt lyxigt. Jag kanske ska passa på att sova en liten stund också, idag har vi ingenting planerat och det är skönt tycker jag. Ansiktet är osminkat och mjukiskläderna är på.

/Angelica

 1. Emilia skriver:

  Hej, ja som föräldraledig är man sjukt dålig på att unna sig massage eller annan lyxbehandling. Jag fick ett presentkort förra året att gå på massage som jag passade på använs nu i början av september. Sååå fantastiskt unna sig 45 fantastiska min, jag fick en paus och ladda min energi efter förlossning och livet med 3 mån bebis. Min massageterapeut var fantastisk och gav mig 25% rabatt till nästa tillfälle då hon vet hur mammalediga inte unnar sig lite lyx. Jag kommer helt klart gå igen och även försök gå till min kiropraktor. Jag tänker mår jag bra själsligt och i kroppen blir jag en bättre mamma som orkar mer. Men jag vet ju jag inte kan gå varje månad.

  Hoppas att du och din tvilling får en helt fantastisk behandling och får ladda med ny energi, det är en värd! Tack för en fin och rolig blogg att följa 🙂

 2. Jenny skriver:

  Jag är väldigt dålig på att unna mig massage och liknande. Framförallt nu när jag är mammaledig, dom pengarna finns tyvärr inte, känns som man hellre måste lägga pengarna på viktigare saker.. :/

  Just nu har jag precis avslutat en engelska b kurs och håller på med matte b. Och har faktiskt lovat mig själv att när jag klarar dom kurserna ska jag boka in mig på ansiktsbehandling och fotbehandling.. Som en liten belöning..

  Önskar dock att det inte kosta så mkt med massage och andra behandlingar. (förstår hu att dom måste få betalt) men hade det varit lite billigare hade jag nog unnat mig det oftare.. Likaså frisörbesök.. Men börjar jobba snart så då får jag väl börja lägga undan pengar igen 😉

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..