En dag i stallet

 

 Jag, Alice, mamma och mormor har varit i stallet och tittat på föluppvisning. Alice sa Iiiihhh iiihhhh flera gånger och tyckte att det var väldigt spännande med alla hästar. Mest ville hon gå såhär med mamma… När mamma är med väljer hon henne framför mig nio gånger av tio.

  Klappa häst! 
 Min mosters gulliga föl. 
 Nu sover Alice sött här i bilen, helt slut efter dagens utflykt. Jag måste hem och amma nu, brösten håller på att sprängas. 

/Angelica

  1. Vi är tre elever som ska starta ett UF-företag och önskar därför om ni skulle kunna svara på vår marknadsundersökning genom länken längre ner! Undersökningen tar 2-4 minuter och du är såklart anonym.

    https://sv.surveymonkey.com/r/8S7GXWR

    Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..