Storkok hos småbarnsfamiljen

IMG_4862
När Philip sov lunch idag passade jag på att göra ett storkok inför kommande veckan. Kanske som de flesta familjer gör. Hos dem är det kanske inför matlådor till jobb och dylikt för att få ihop vardagspusslet under arbetsveckan. Här däremot var det ingen mat som kokades ihop utan ett gäng nappflaskor och nappar. The life of a småbarnspappa!
IMG_4859
/ Stefan

 

  1. Hanna skriver:

    Åh – är det där en sån välling/ersättningsmaskin som står på diskbänken? Vad tycker ni om den? Är ni nöjda? Är sååå sugen på att köpa en nu när nästa barn kommer men ja, den kostar ju lite 😉 skulle vara kul om ni kunde skriva en recension!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..