5 saker jag saknar från tiden innan barn

Tolka mig rätt, jag älskar att vara pappa. Men hade jag vetat det jag vet nu hade jag nog njutit av vissa saker lite mer. Kanske offrat någon kväll i tv-soffan för lite andra saker, som jag idag inte hinner/orkar/kan/prioriterar att göra annorlunda.

1) Spendera en hel dag i köket för att laga kvällens middag.

robk4

2) Duscha utan att bli iakttagen

robj7

3) Spela golf utan att ha en tid att passa

robgi

4) Lyssna på bra musik på högsta volym

robnc
5) Inte vara beroende av kaffe utan kunna avnjuta en kopp.
robqj

Vad saknar ni från livet innan barn och vad hade ni gjort mer av om ni kunde med facit i hand?

/ Stefan

 

 1. Linda skriver:

  Underbar lista! Den med duschen har hög igenkänningsfaktor från mitt håll 🙂 Jag saknar spontaniteten i vissa avseenden. När det gäller saker som krävs barnvakt för. Så lätt att det inte blir av bara för att det är ett helt projekt att organisera allt. Jag är ensamstående mamma och har inte en partner att lean on.. 🙂

 2. Mikaela skriver:

  Haha jag älskar era listor. Dom är ofta så klockrena!

 3. Rebecca skriver:

  Jag kan i princip göra det mesta. Men jag har alltid haft bråttom ur sängen när jag väl vaknat, jag hade nog njutit lite mer av lata helgmorgnar i sängen. Verkligen uppskattat tiden på gymmet där jag kunde fokusera på just mig själv, i stället för att undra hur det går hemma när jag inte är där. Inte för att pappan inte fixar det, det är bra jag som är lite ”hönsig”. Jag hade njutit av mathandling i lugn och ro, för nu är det kvickt in och ut och hopp om att liten goding är tillfredsställd och glad och inte bajsar under tiden!

  Jag hade helt klart inte underskattat att sova middag!!!

 4. Annika skriver:

  Att kunna sova tills man vaknar på helgen 🙂 hitta på spontana saker med sin partner, se en film utan att bli störd, eller rättare sagt vänta att se filmen tills barnen somnat och då vara för trötta för att se den =) dela en flaska vin till maten och snacka och ha en mysig kväll. som sagt saknar mest tiden med min partner och inte vara trött alltid =) men det är så mycket annat som är positivt med barn och skulle inte byta livet idag mot hur det var innan <3 man får försöka hitta tid till varandra och får man några timmar tillsammans så finns så mycket ny energi! nu väntar vi vårt andra barn och är uppriktigt nervös för att vi kommer få ännu mindre tid för varandra! tack för en trevlig blogg

 5. Att kunna spendera hela dagen framför tvn/datorn med serier och att inte behöva tänka på tiden eller att någon ska ha mat, det vill säga kunna äta godis hela dagen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..