Inte helt olika…

IMG_8774
Jag hittade den här gamla bilden på mig (eller Jessica, ingen vet säkert med bilder på oss från när vi var spädisar, det kan vara jag men det kan lika gärna vara hon…) och jag tycker inte att jag och Philip är helt olika på den här bilden. Det är lite dålig skärpa på bilden på Lille Skutt för jag har zoomat i massor från en bild där han ligger på mitt bröst. Hur som helst ser man att jag och Jessica också hade mycket hår som nyfödda. Och munnarna tycker jag är lika! Det ska bli så spännande att se om Philip blir lik mig eller Stefan. Alla säger alltid att Alice är så himla lik Stefan, jag får väldigt sällan höra att hon är lik mig. Det vore ju kul om Philip blev mer lik mig då…

/Angelica

 1. josefin skriver:

  Väldigt lika! Han blir nog lik mamma. Alice är ju som sagt väldigt lik Stefan men jag tycker inte att Alice och Philip är särskilt lika varandra av det jag sett. Väldigt gulliga är de båda två iallafall. Kram

 2. Malin skriver:

  Håller med om att Alice är så lik Stefan. Men direkt jag såg bilder på Philip så tyckte jag att han var sååå lik dig Angelica? Jag brukar aldrig kunna se på så små vem de är lika men tyckte verkligen han var lik dig. Visst kan det förändras i massor från typ dag till dag men jag tror det blir en mini dig som pojkversion! 😉

 3. Lisa skriver:

  Hej!

  Har oxå alltid fått höra hur min förstfödda är lik sin pappa… Men nr två säger alla är mamma upp i dagen Men barn nr 1 ska helst vara lik pappan så att han direkt kan ta barnet till sig.. Sägs det.. Vem vet Men jag kan absolut se likheter mellan dig o Alice!! Tack för fin blogg o kul podd!!! Kram L

 4. Millan skriver:

  Hej!

  Ja jag håller med att bilderna är väldigt lika 🙂

  Jag har precis som du ALLTID fått höra hur lik vår dotter är min sambo. Heeela tiden verkligen. Både utseende å sätt om du frågar svärfamiljen (som råkar bo väldigt nära å därmed är de vi tröffar jämt) Stackars har inte fått nånting från sin lilla mamma..

  Så jag hoppas lite att bebisen i magen kan få vara lik mig 😉

  Kram på dig å tack för att vi får följa dig å din systers liv både i podden å på era bloggar 🙂

 5. Å tyckte ni var superlika 🙂 eller vem av er det är, men bebisarna var lika i alla fall 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..