Ny tapet på barnens rum

IMG_8813
Idag har vi tagit tag i bland det sista i barnens rum, dvs vårt gamla sovrum. Angelica har piffat upp rullgardinen lite, som ni får se senare medan jag tapetserade den sista väggen. Jag har i mitt liv tapetserat totalt sex väggar inkluderat denna och den här var klar på under två timmar.
IMG_8827

Vi har funderat fram och tillbaka på vilken tapet vi ska ha där. Först hade jag tänkte att göra ett eget mönster med rosa och blå apor, men vi kände att med all annan färg kommer det bli för mycket färg där inne. Vi hittade till slut den här snygga tapeten från Acne Jr hos Photowall. Det blev verkligen så himla bra på den väggen.

IMG_4872
IMG_8835
Alice har spenderat eftermiddagen med att pussa på de söta björnarna.

/ Stefan

 

  1. Sandra skriver:

    Älskar tältet. Så fint!

  2. Himla snygg tapet! Bra med inspiration, ska börja göra iordning vårt kommande barnrummet här hemma idag men kommer bara måla vitt på väggarna med kanske några färgglada stjärnor på väggarna.

  3. Åsa skriver:

    Vad gulligt med pussandet!

  4. Mikaela skriver:

    hej! Älskar er blogg med papparapport och tvillingpodd! Jag undrar om ni tänkt att barnen ska dela rum framöver också? Vet inte hur stort ni bor och om ni har möjlighet att ge barnen varsit rum eller ej. Hur som helst. Vore kul å höra era tankar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..