Nytt avsnitt av Tvillingpodden

Nu finns avsnitt 43 av Tvillingpodden uppe på Itunes. Den här gången pratar vi om allmänbildning, Jessica tror inte att jag kan någonting om stjärnor, rymden och lampor… men det kan jag. Vi pratar om gamla ex (såklart, vad vore Tvillingpodden utan de gamla exen?), studsmattor och djupa slidor. Hoppas att ni vill lyssna!

/Angelica

 1. E skriver:

  Alltid roligt med nytt avsnitt! Speciellt roligt eftersom jag pluggar till gymnasielärare i biologi och naturkunskap, haha. Hoppas det går bra för dig att läsa naturkunskap. Kram

 2. Kajsa skriver:

  Jag är barnmorska på förlossning och mvc. Man lär sig att kolla hur öppen nån är genom att öva, och vi har ett sånt mått som ser ut som spagettimått som man kan ha i början och jämföra med. Skoj pratat! Ha det fint!

 3. Kajsa skriver:

  Haha. Jag är barnmorska på förlossning och Mvc. Man lär sig mest mäta ”hur öppen man är” genom att man gör det många gånger, och så har vi ett sånt mått som ser ut som spagetti mått som man kan använda i början. Ha det fint! Kul prat!

 4. äntligen!!!!!!!!! gör den längre hahahha vill ha en två timmar lång

 5. Lena skriver:

  Brukar alltid ta en lång promenad och samtidigt lyssna på er podd och det är fler än en gång som jag har brutit ut i gapskratt! Är själv gravid i v38 och ni ger en lite extra underhållning och glädje i vardagen, nu när man ”bara” går och väntar på att bebisen ska komma ut. Har snart lyssnat tillbaka på alla era avsnitt 🙂 Ni är toppen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..