Ett annorlunda nattupplägg

I

IMG_4826
Inatt tyckte jag att vi skulle testa något nytt. Philip hade varit jätteledsen under kvällen och vi tippade på att det kunde vara magen. Därför när han väl somnade ville inte jag riskera att väcka honom med att röra mig från soffan upp till sovrummet. Angelica gick och la sig och jag kollade serier; Paradise Hotel, Million Dollar listing New York, Empire och Modern Family. Sen behövde jag sträcka ut ryggen efter att ha suttit som en säck potatis i soffan i dryga tre och en halv timme med Philip i knäet. Till all min lycka när han fortsatte att sova i babynestet bredvid mig. Då kvartade jag in.
IMG_4887

En timme och 20 minuter senare vaknade både jag och Philip. Han käkade lite och jag matade innan vi gick upp och la oss hos Angelica i sovrummet. Där fick Angelica ta över nattpasset och jag somnade direkt. Är dock oförskämt pigg idag. Kan bero på antalet kaffekoppar, det är ju kaffets dag idag enligt Nyhetsmorgon. Nu ska jag in till stan och klippa mig. Den inverterade ankskärten måste bort!

/ Stefan

  1. Sara skriver:

    Åh, var är den jättefina pyjamasen köpt?

  2. Lina skriver:

    Härligt med ett frisörbesök, jag klippte mig igår och man blir som en ny människa 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..