Ni är bäst! 

 

 Tusen tack för alla era fina kommentarer igår angående att Alice går på förskola och att vi valt att inte blogga om det förens nu. Alla behöver inte tycka att det är en bra idé med förskola men man behöver inte skriva elaka saker för det. Alla familjer gör som de själva vill och det här är det som passar vår familj bäst. För andra passar det bättre att ha barnen hemma i många många år. 

Vi känner oss trygga med Alice förskola och som jag skrev igår fungerar det väldigt bra. Personalen där är fantastisk! Föräldramötet igår var så mysigt och de visade bildspel med barnen och vi fick se teckningar som de målat. Alltså mitt hjärta spricker av stolthet av de där små strecken som min lilla unge har gjort. <3 De pratade om att gruppen ska ha ett luciatåg i december, jag kan inte tänka mig något gulligare! Jag längtar till december nu mer än någonsin. 

/Angelica 

 1. Marie skriver:

  Jag har följt er sedan ni väntade Alice , Fantastiskt att få följa er. Vår dotter är lika gammal som Alice och känner igen mig så mycket i det ni skriver. Och spännande att få följa er nu med två barn och hur ni löser vardagspusslet.

  Vår dotter ska också snart börja på förskolan. Ge gärna tips på vad som behövs inför starten.

  Ha det gott!

 2. Hanna skriver:

  Jag lär bara skriva till dig Angelica att jag lyssnade på er podd första gången idag och vet inte om jag var trött efter nattjobb eller om de var solen som sken men jag garvade flera gånger högt rakt ut i luften åt er! Sånt skönt tugg! Trots att ja varken har barn är gravid eller är tvilling så va de en mycket rolig podd att lyssna på! Ska tipsa om denna! Kram 🙂

 3. L skriver:

  Visst är det en helt fantastisk förskola?! Vi är så himla nöjda vi med! Å… ta med näsdukar till luciatåget 😉 Jag bölade som en gris när jag såg vår dotter tåga in där första gången. Andra året höll jag mig lite lugnare 😉 ha ha..

  Stort grattis igen till lillebror! Såg dig å Jessica i centrum förra veckan uppe vid leksaksaffären. Superfräscha såg ni ut! ❤️ Hoppas jag ser lika pigg å fräsch ut om några veckor när vår bebis tittat ut 😉 ..

  Kram /Hon vid bilen

 4. Lisa skriver:

  Kan ni inte skriva lite om de vagnar ni har och recensera?

 5. Föräldramöte är verkligen vuxenpoäng! Jag längtar med till december och jul. Ska bli så mysigt med att ha en liten parvel att klä i julplagg. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..